tiistai 1. syyskuuta 2009

Alku aina hankala..

En tiiä oikeen tarkkaan miten lisään tänne linkkei sivuun. Mulla oli hirveit issueit alkuun saada lisättyy kuii tekstiin ja niihin kohtiin mihin halusin. En osaa kirjottaa luontevasti suomeks. Ainut mitä oon enemmän viime aikoina kirjotellu suomeks on ollu Pelse (se alkuperänen) kuka on eläny koko ajan omaa elämäänsä ja kenen tajunnanvirta on ollu haasteellist saada niinkin ilmapäisel tasol. Sen lisäks oon naputtanu työhakemuksii ja muita virallisii juttui. Mairee kirjotin aina englanniks. Ei siks et olisin niin mielipuolisen hyvä siin kieles mut jostain syystä vaan aloin naputtamaan sitä aikoinaan vieraal kielel ja sille tielle jäin. Samaan aikaan tein ositain kans mun lopputyötäni Hollantiin englanniks ja siin oltiin taas.

Nyt mul halu saada mairemainen raikkaus ja fiksuus muutettuu suomeks ja pelsemäinen nokkeluus ja huolettomuus päivitettyä muutaman pykälän.. fiksummaks.

Mut osaan lisätä kuvia jo. Ja palaan näihin huomenna. Siin on nyt kaks kertaa Duckie Brown ja kertaalleen Gilded Age. Ja syksyy/talvee 09/10. 

    


1 kommentti:

  1. blogspot on ihan oma lukunsa kun tulee noihin tuunauksiin... nimim. en edelleenkään aina tajua miksi joku kuva on jossakin.

    VastaaPoista