maanantai 7. syyskuuta 2009

Taas vanhoi klippei mut aina yhtä lumoavia

Alkuun pieni selostus. Mulla on muutamia juttuja joita voisin katsoo likimain loputtomiin. Yks on säätiedotukset and dare not ask me why.. Varsinkin sellaset pidemmät mis käydään öäpi koko Euroopan säätä, tulee matala- ja korkeapainetta. Mua ei sinällään kiinnosta sää mut siit puhuminen on vaan fabuloivaa. Tää inspis on hiukan taaksejäänyttä elämää ku mulla ei nykyään oo telkkaria eikä nykyset meteorlogit oikee oo niin hienoja ku vanhemman polven gurut.

Toinen, ja tän kierroksen pääppointti, on meikkaaminen. Löysin eilen netistä "The eyes have it" nimisen sarjan meikkivinkkii ja opastusta. 



(Osat 2-8 löytyy täst, täst, täst, täst, täst, täst ja täst.)

Täs yhdistyy ensinkin meikkaaminen, mikä tosiaan on mulle suuri kiinnostuksen kohde, ja toiseksee se menneen maailman glamour, ajankuvaa 80-luvun tyylistä ja kauneudesta, koko videon värit ja valot ja softattu meininki. Mahtavaa. Oma lukunsa on tietty geishat ja maikot, meikki ja toisaalta mua kans kiinnostaa se miten viljalti (ja miten krouvil otteel) ihmiset tekee omia versioitaan geishojen, tai oikeestaan maikojen, meikistä. Osa kliffampii, osa.. hieman rujompia.

Sanomattakin selvää et Brenda Dicksonin video(t) "Welcome to our house" on mul yhtä juhlaa. 



Enkä liene ainoa koska video on käsittääkseni tulos uudelleen julkasuun, Brenda Dicksonin omasta toimesta. Näin asiasta kerto Awful Plastic Surgery. Eikä kelleen liene yllätys et plastiikkakirurgia on musta ihan mielettömän kiehtova aihe..?

Ja meikeistä lisää.. Tää mimmi on ihan mahtava.




2 kommenttia:

  1. Mahtavuutta!

    Mä katselin just Paulina Porizkovan vanhoja videopätkiä, rakastan tätä Estee Lauderin promoa, jossa nuorelle (ja jo nuorena jotenkin täydellisyydessään iättömälle) Paulinalle meikataan kasari-nude-look. http://www.youtube.com/watch?v=RIHw3tUmCAM

    Lisää Paulinaa vuodelta 91 Sports Illustrated -uimapukunumeron kuvissa. Ihan käsittämätöntä, miten noi huippumimmit osaa OLLA ja liikkua! Ne todellakin "tuntee kulmansa ja löytää valon" (viittaan myös tänään hehkuttamaani Lindhbergin Models-dokkariin). http://www.youtube.com/watch?v=DqqvBxbzDUU

    VastaaPoista
  2. hei kiitti vinkeist, meen kattoo noi klipit seuraavana.

    siin onki mul illaks ohjelmaa.

    VastaaPoista