perjantai 25. helmikuuta 2011

This charming man

Mä katoin eilen leffan 'Beau Brummell: This charming man' vuodelta 2006, tai siis en tiiä onk tullu joskus telsust sarjana tai mite mut se ja sama. Okei, en mee nyt mitenkää syväanalyysiin koska en me koskaa mut mä tavalaan tykkäsin siit. Ihan siks sanaks et siin oli muutamat hyvinkin nätit puvustukselliset detskut ja yksärit. Mul kans vahvasti heikkous miesten muodin suhteen just tuonne vallankumouksen jälkeiseen aikaan, Napoleonin aikoihin. Must ollu kovin fiksuu pukeutuminen sillon. Varsinkin leffas oli hupaisa kohtaus kun Brummell kohtaa kadulla kaks jamppaa ja loukkauksia vaihdetaan; "Dandies!" "Fops!" ja sit otetaan nyrkkitappelu. Hello, punkit ja fiftarit. Nerokasta! Ja voin juonipaljastuksii sen verran et dandyt voittaa tappelun..

Mutta mutta, vallan nostaa päätään halu tehdä jotain fiksuu ja kliffaa vaatetta miehille, ihan kauppaan saakka. Time is money, sanotaan, ja se on niin totta. Emma-gaalan vaatteet on nyt valmiit ja ok, asiakkaat tyytyväisiä ja se on sillai tärkeää että.. well se vaan on tärkeää. Seuraava show ja tapahtuma on kaupal 19.3. ja sitä ennen on pari tapaamista eri merkkien kanssa, Hesassa ja 2 Turussa, lisäks pitäs ehtii tekemään pari projektia ja laittamaan kankaat hyötykäyttöön koska just nyt olen niin rahaton ja tavaraan rakastunut ettei o varaa oikeen ostaa tyykiä. Pakottaa hyödyntämään ne kankaat kun on jo omistukses.

Ha det bra, mä jatkan kahvin juontii ja sit alan sättäämään tasosaumuria ja bambua. (Tässäkään postaukses ollu mitää järkee tai pointtii, I hear Maire calling!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti