torstai 29. lokakuuta 2009

Lasit

Sattumien summan kautta kävi niin et menin komppaan kaverille laseja tai siis kattoon pokia ja menin iteki näöntarkastukseen ja surprise surprise mä tarviin lasit. Ei mitään hirveen vahvaa, meinaan et meen toiselle optikolle vielä et second opinion ja sillee. Mut samaan aikaan mulla on jotenki mieles et mikäs siinä, onhan täs ikää jo ja en o ainoa 30+ kuka tarvii lasit. Palaan asiaan hetken päästä. Tai no, laitoin lasit jo tilaukseen ja kaikkia ajatuksii ja asenteit uhmaten otin lasini Spec saversistä ja kahdet lasit makso yhteensä 79 euroa. Win win, kaiketi. Mut palaillaan tähän teemaan paremmin, ehken jo tänään kunhan pääsen töistä kotiin (haloo, luuhannu kaupungil koko päivän ja tulin kääntyy töihin et bloggaan.. älä Jaakko polta kynttilää molemmista päistä..)

4 kommenttia:

  1. nelisilmä!! hihii, tervetuloa joukkoon. ja vähänkö oon käärmeissäni siitä, että saat edukkaat lasit. kärm kärm.

    VastaaPoista
  2. joo, olin kans ihan et kreisi mothafukka ku edukast. laitan niist enemmän dataa jahka saan ne, toiset on pyöreet tai soikeet kaiketiu enneminki ja toiset isot mustat ja vahvat. niis kaikkee kreisii filosofiia mul nyt takana ja sillee, et syvällist pohdintaa muodist ja niinku elämäst.

    VastaaPoista
  3. Ihank tosi? Kahret lasit 79 euroa??? Cool man! Ja onk siis tosiaan niin, et Specsavers on ihan asiallinen mesta valikoimiltaan ja noin? (mää en ole ikinä tullut käyneeksi siellä, nyt varmaan kyl täytyy. Heti!)

    Haluun nähdä sun lasit mahd. pian!!

    VastaaPoista
  4. joo siel oli tarjous et ku osti lasit yli 79 euroo sai toiset kaupan päälle. myönnettäköön et ne toiset makso 9 euroo et ei silleen suurta säästöö tavallaan.

    se valikoima on.. ei nyt sillai mitenkään valtava mut se ei toisaalta vaadikaan muuta kun sen yhden oikeen pokan löytymisen. merkkejähän siel ei o silleesti et olis chanelii ja diorii mut siin taas päästään yhteen konseptiin mist tykkään nois mun laseis aika paljon. palaan siihen paremmi ku saan kuvii laseist, about viikon pääst pitäs olla kulmilla.

    mut nii viel siit valkoimasta, se on sellanen et uskon hyvin ja ymmärrän jos on ihmisii ku ei lämpene sille. emmäkää ollu mitenkään otettu niist muista ja ne toiset (soiket metallisankaset simppelit) oli kans sellain hiukan läppä et kokeilin huvikseen ja istu ihan mieltsin hyvin mun pähän. hiukan niit saa tietty sit molempii viel säätää ku ne tule et istuu oikeel kohdal nenäl sun muuta mut se on vaan pikkusäätöö.

    kandee kuitenki käydä kattoos valikoimaa koska never know mikä osuu silmii.

    VastaaPoista