tiistai 10. elokuuta 2010

I'm loving it..

Koin inspiroitunu näist housuist, semminkin ku oon ollu vastaavan olosist housuist inspiroitunu jo jonnin aikaa, alkijaan Madonnan jalassa 1987 Who's that girl-kiertueella. Ja ku tein itel yhdet protot Lahja Haapasen housuist mustana collegena ja mustal satiininauhal ja just eilen mietin et jos tekiskin mustat ja täyspitkät ja laittas kultasen nauhan sivusaumaan kulkemaan et oliskin kiva ja erilaisen vyötärön et laittas ihan vyötärön ja sit tänään tulee vastaan tää kuva Sartorialistin sivuil. Hulluutta. Ja samal sivul tuli vastaan hillitty, vaatimaton herrasmies, joka on on laittanut kaiken sävyttäen ja näyttää niin hyvältä, eli jos mulla olis joku tavote elämässä ni se olis näyttää tältä kun ikää on tullu sen verran. Pidän myös hillitystä tavasta kääriä viikset, ettei tarvi lähtee Dalimaiseen hulluuteen ja ylettömyyteen (ylenmäärin on väärin, sanoo ystäväni mamma) ollakseen tres chic ja totally rad.



Ja mulle tuli näist arskoista mieleen et eilen menin hulluuteen ja ostin 3 aurinkolasit Yooxista.. Ne oli niin halpoi ku alen ales ja sit aattelin et ei se ota jos ei annakkaa. Teinkö väärin? Laitan infoo jahka ne hallussa ja tähän loppuun laitan Madonnan tyylikkäis housuissaan kesällä 1987 Torinosa, Italiassa. Seuraavalla kiertueella oltiinki jo napit vastakkain Vatikaanin kanssa. Vatikaani ei oikeen tykänny et piti masturbaatiota lavalla simuloida.


2 kommenttia:

  1. Rakastan noita housuja, sua vanhana, ja melkein eniten madonnan biiseistä tätä. I've got the moves, babe, you've got the motion... Aijjai.

    VastaaPoista
  2. kitsa. mun pitäs skarppaa ja alkaa laittaa housun kaavaa kuntoo ja olla aktiivi. laitan sit kuvaa ku on päntsy valmis ja yllä. laitan noi vanhana kuvat sit muutaman kymmenen vuoden pääst.

    VastaaPoista